SSO-CN neemt vernieuwd kantoorpand in gebruik

Op maandag 19 augustus is de Shared Service Organisatie van RCN (SSO-CN) verhuisd naar het voormalige APNA gebouw aan de Kaya International. De 110 medewerkers waren tot voor kort gehuisvest in the Mall in het centrumgebied.

kantoor SSO-CN Bonaire

In de afgelopen periode is het verouderde pand gemoderniseerd tot één centrale huisvesting voor alle SSO-CN medewerkers op Bonaire. De werkomgeving is zo ingericht dat hij niet enkel faciliteert, maar ook stimuleert om op een andere manier te werken. Het concept van open ruimtes en gedeelde werkplekken is nieuw voor de regio. Ook is de verbouwing aangegrepen om het pand duurzamer te maken. Zo is het voorzien van energiezuinige verlichting, waterzuinige toiletten en wordt, in samenwerking met Selibon, afval gescheiden. 

De afname in aantal vierkante meters en het terugbrengen van vier SSO-CN panden naar één centrale huisvesting levert direct een jaarlijkse kostenbesparing op. De gehele verbouwing is uitgevoerd door regionale partijen. Goederen en meubels die niet meegaan naar het nieuwe kantoorpand, worden overgedragen aan lokale stichtingen.