Contact

Bent u op zoek naar meer informatie, neem dan via een van onderstaande manieren contact met ons op. We doen ons best om u zo goed en snel mogelijk te woord te staan.

Tel  +599 715 83 33
E-mail info@rijksdienstcn.com

U kunt uw vragen stellen in het Nederlands, Papiamentu of Engels. Het telefoonnummer is op werkdagen bereikbaar van 08.00 uur tot 17.00 uur. E-mail wordt zo snel mogelijk beantwoord.

Contactformulier

Voor vragen, bestemd voor de rijksoverheid op Bonaire, Sint Eustatius en/of Saba, kunt ook u ook onderstaand formulier invullen. Stel uw vraag in het Nederlands, Papiamentu, Engels of Spaans en wij doen ons best u zo snel en goed mogelijk te helpen. 

Plaats/eiland
field_label
field_hint

Postadres Rijksdienst Caribisch Nederland

Cottageroad z/n Oranjestad St. Eustatius Caribbean Netherlands
Matthew Levenstone road The Bottom Saba Caribbean Netherlands
Kaya Internashonal z/n Kralendijk Bonaire Caribisch Nederland

Perscontacten

Voor mediaverzoeken betreffende de Rijksdienst Caribisch Nederland of de Rijksvertegenwoordiger kunt u terecht bij het communicatieteam van RCN.

Hoofd: Lucia Beck rcncommunicatie@rijksdienstcn.com (uitsluitend voor pers)

Om de integriteit van overheidsorganisaties te waarborgen is er een Rijksbrede afspraak dat in beginsel niet is toegestaan om evenementen, activiteiten, organisaties en personen financieel te sponsoren of te ondersteunen. Sponsorverzoeken en andere verzoeken tot financiële ondersteuning kunnen daarom in beginsel niet worden gehonoreerd door Rijksdienst Caribisch Nederland.