Contact Sociale zaken en Werkgelegenheid (SZW)

Alle contactgegevens van de RCN-unit SZW zijn op deze pagina terug te vinden. 

Controlerend Geneesheer

Als preventieve maatregel werkt de controlerend geneesheer tijdelijk alleen op basis van een telefonisch consult. Bent u ziek en kunt u niet werken? Op de derde ziektedag dient u zich telefonisch ziek te melden bij de controlerend geneesheer. U moet tussen 08:00 en 10:00 uur via telefoonnummer 715 8877 of via WhatsApp +599 781 0391 contact opnemen. Vermeld hierbij uw naam, geboortedatum en het telefoonnummer waarop bereikbaar bent. 

U wordt teruggebeld voor een telefonisch medisch consult en hoort dan ook of u op het afsprakenspreekuur moet komen.

Spreekuur Rincon

Het spreekuur van SZW in Rincon gaat tot nader bericht niet door. Sociale afstand kan op deze locatie niet gehanteerd worden.

Noodregeling SZW

De gevolgen van de maatregelen in verband met het coronavirus zijn voor veel bedrijven ingrijpend. Met de tijdelijke noodregeling voor werkgevers op Bonaire, Saba en Sint Eustatius, kunnen zij een tegemoetkoming krijgen in loonkosten. Zelfstandig ondernemers of mensen die werknemer waren, maar vanwege het coronavirus geen werkgever meer hebben, kunnen ook aanspraak maken op deze noodregeling.

Voor meer informatie of het doen van een aanvraag verwijzen we u graag naar deze pagina.

Tegemoetkoming EZK

Vanuit het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) kunt u als ondernemer in Caribisch Nederland een tegemoetkoming krijgen voor uw vaste lasten als u wordt geraakt door de coronacrisis.

Voor meer informatie of het doen van een aanvraag verwijzen we u graag naar deze pagina.