Contact Immigratie en Naturalisatie (IND)

Sint Eustatius

In verband met de coronasituatie is het kantoor van de Immigratie- en Naturalisatiedienst Caribisch Nederland (IND-CN) op Sint Eustatius met ingang van maandag 14 september tot nader order gesloten.

Voor het indienen van een aanvraag bij ons kantoor aan de Cottageroad, dient u telefonisch of via e-mail een afspraak te maken.

U kunt ons op werkdagen tussen 8 uur ’s ochtends en 12 uur ’s middags bereiken via:

Telefoon: +599 790 0515
E-mail: IND@RijksdienstCN.com

Wij doen ons best u zo snel mogelijk weer tijdens reguliere tijden op ons kantoor te kunnen ontvangen.

Saba

In verband met de coronasituatie hanteert de Immigratie- en Naturalisatiedienst Caribisch Nederland (IND-CN) op Saba tijdelijk een aangepaste dienstregeling.

Het indienen van (nieuwe of verlenging) aanvragen of het afhalen van vergunningen (als u het niet via de post wenst te ontvangen) geschiedt alleen op afspraak. Neem via telefoon of e-mail contact met ons op om dit in te plannen. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 12:00 uur en van 13:00 tot 15:00 uur.

Voor algemene informatie, voor de status van een aanvraag en voor het indienen van ontbrekende stukken hoeft u vooraf geen afspraak te maken. U kunt persoonlijk langskomen (maandag tot en met donderdag van 08:00 – 12:00 uur), bellen of een e-mail sturen (maandag tot en net vrijdag van 08:00 – 12:00 uur en van 13:00 – 15:00 uur).

Telefoon: +599 416 3805 of 790 0616
E-mail: IND@RijksdienstCN.com

Bonaire

In verband met de coronasituatie hanteert de Immigratie- en Naturalisatiedienst Caribisch Nederland (IND-CN) op Bonaire tijdelijk een aangepaste dienstregeling.

Het indienen van aanvragen, het afhalen van vergunningen (als u deze niet via de post wenst te ontvangen) of indienen van ontbrekende stukken geschiedt alleen op afspraak. Neem via telefoon of e-mail contact met ons op om dit in te plannen. Dit kan van maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 15:00 uur. De afspraken zullen gepland worden op maandag tot en met donderdag van 08:00 – 12:00 uur.

Voor algemene informatie of de status van een aanvraag kunt u onze informatielijn bellen op maandag tot en met vrijdag van 08:00 uur tot 15:00 uur.

Telefoon: +599 715 8330  
E-mail: IND@RijksdienstCN.com

Voor meer informatie kunt u ook kijken op:

www.rijksdienstcn.com/immigratie-naturalisatie 
www.rijksdienstcn.com/covid-19
http://www.facebook.com/Rijksdienst.Nederland


We verzoeken iedereen om zoveel mogelijk het kantoor van IND-CN te mijden. Als u ziekteverschijnselen hebt zoals neusverkoudheid, keelpijn, hoesten of koorts mag u niet persoonlijk langskomen, ook niet als u een afspraak hebt. Neem dan a.u.b. telefonisch of per e-mail contact op.