Vijf december officiële opening brandweerkazerne Saba

Heb je altijd al een crashtender of een van de andere brandweerwagens van dichtbij willen bekijken? Dat kan! De nieuwe brandweerkazerne op Saba opent haar deuren op 5 december. De kazerne wordt officieel geopend door de gezaghebber Jonathan Johnson. Lokale commandant Julio Every kijkt ernaar uit: “Sinds juli werken we hier al. Maar we zijn blij en trots om onze kazerne en ons werk nu ook aan onze ketenpartners en inwoners te laten zien.”

Brandweerkazerne Saba

Wat kunnen bezoekers die dag verwachten?

“Het wordt een mooie dag! We geven de bezoekers echt een kijkje in de keuken. Sommige gasten geven nog een toelichting over hun werk en de kazerne. Uiteraard is er ook entertainment en er zijn hapjes en drankjes. Oftewel genoeg te doen. Dus kom vooral langs!”, vervolgt Julio.

Werken in een veilige en prettige omgeving

“Ik ben erg blij met deze nieuwe kazerne. Een nieuwe kazerne was nodig. Nu kunnen we ons werk in een veilige en prettige omgeving doen. We kunnen bijvoorbeeld tegenwoordig buiten rondom de kazerne oefeningen doen. En de nieuwe kazerne heeft een kleine fitnessruimte. Dit is fijn voor de collega’s, want zo blijven ze fit. Nogmaals ik ben daarom blij en trots om onze kazerne en ons werk aan onze ketenpartners en inwoners te laten zien”, sluit Julio af.

De officiële opening van de nieuwe brandweerkazerne is op dinsdag 5 december om 15.00 uur.