DUO stelt bezoek Bonaire, Aruba en Curaçao uit vanwege coronavirus

Dienst Uitvoering Onderwijs (DUO) stelt haar bezoek aan Bonaire, Aruba en Curaçao uit vanwege de recente ontwikkelingen rondom het coronavirus. Oud-studenten die al een gesprek met een DUO-medewerker hadden gepland, hebben van DUO persoonlijk bericht ontvangen dat het bezoek is uitgesteld. Zodra bekend is wanneer DUO opnieuw zal afreizen naar de eilanden, zullen zij hiervan op de hoogte worden gebracht.

Coronavirus header

Om aankomende studenten te informeren over het aanvragen van studiefinanciering vanaf de Caribische eilanden binnen het Koninkrijk, organiseert DUO komende donderdag 19 maart een webinar. Iedereen die hierin geïnteresseerd is, kan zich hiervoor aanmelden op duo.nl/webinar.

DUO voert voor het Ministerie van Onderwijs, Cultuur & Wetenschappen (OCW) onder andere wetten en regelingen uit op het gebied van bekostiging van onderwijsinstellingen, het verstrekken van studiefinanciering en tegemoetkoming schoolkosten, het innen van studieschulden, en het beheer en de uitwisseling van gegevens gekoppeld aan het onderwijsnummer.