BCN met aangepaste Lock down maatregelen Saba

Graag informeert de Belastingdienst CN u over de maatregelen die op dit moment genomen zijn met betrekking tot de Lock down op SABA. Het belastingkantoor op Saba is gesloten tot nader orde. Voor wat betreft de Aangifte Inkomstenbelasting, ABB en LH,  willen wij samen zorgen dat u, indien nodig, nog aangifte kan doen de komende maanden.

Lockdown

Online aangifte Inkomstenbelasting (IB) 2019

De aangifte  IB 2019 kan tot  18 mei 2020, online via https://mijn.belastingdienst-cn.nl/ib , ingediend worden. Door de Lock down is het goed denkbaar dat dit niet voor deze datum lukt. U krijgt daarom automatisch uitstel tot 18 augustus 2020. Verwacht u dat u geld terug krijgt, dan wel graag uw aangifte doen vóór 18 mei, zodat de aangifte uiterlijk in oktober afgehandeld is.

Online aangifte algemene bestedingsbelasting en loonheffing (ABB/LH)

De Belastingdienst Caribisch Nederland biedt u nu ook de mogelijkheid om uw aangiften algemene bestedingsbelasting (ABB/LH) online in te dienen. Dit betekent dat u uw aangifte elektronisch via https://mijn.belastingsdienst-cn.nl/ogp/ kunt indienen.

Hulp bij online invullen

Voor hulp bij het invullen of andere vragen kan contact opgenomen worden via: helpdesk@belastingdienst-cn.nl met vermelding van je vraag, CRIB-nummer, naam en telefoonnummer en er zal zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen worden. U kunt ons tijdens de Lock down ook bereiken via ons telefoonnummer +599 7158585 (Bonaire). Wij helpen u dan verder.

Lukt het u echt niet om de aangifte online te doen, dan kunt u de formulieren vinden op www.belastingdienst-cn.nl. Gezien de situatie en de ontwikkelingen op het moment, is het dan wel onzeker wanneer u pas uw aangifte en andere documenten weer kunt inleveren bij de balie van de Belastingdienst op Saba en loopt u het risico dat het te laat wordt ingediend.