IND-kantoor op Bonaire verhuist

De Immigratie en Naturalisatiedienst (IND) unit CN op Bonaire verhuist op vrijdag 6 mei 2022 naar Kaya Gresia 11, tegenover het SSO gebouw van de Rijksdienst Caribisch Nederland (RCN). Het nieuwe pand biedt onder andere ruimte voor een extra serviceloket.

Contact IND Rijksdienst Caribisch Nederland

Met de verhuizing wordt de dienst beter bereikbaar en wordt ook de dienstverlening uitgebreid. Zo wordt er bij de entree een extra balie ingericht waar klanten terecht kunnen met eenvoudige vragen, over bijvoorbeeld de status van een ingediende aanvraag of een in te vullen formulier. Verder wordt er gewerkt aan het verruimen van de openingstijden.

Bij de inrichting van het nieuwe kantoor is er aandacht besteed aan de privacy van de klanten door onder andere goede geluidsisolatie. Bovendien biedt het pand ruimte voor een extra serviceloket, zodat er vijf klanten gelijktijdig geholpen kunnen worden. De IND verwacht hierdoor mensen sneller te kunnen helpen dan in het huidige pand, waar ruimte is om maximaal 4 klanten gelijktijdig te bedienen.

De IND unit CN streeft er naar om de volledige verhuizing gedurende het weekend realiseren, zodat klanten van de dienst zo min mogelijk last ervaren van de verhuizing en per maandag 9 mei direct onverhinderd op de nieuwe locatie terecht kunnen.