JGCN begint inloopspreekuur

Per 1 januari biedt Jeugdzorg en Gezinsvoogdij Caribisch Nederland wekelijkse inloopspreekuren. Bij vragen of zorgen over de veiligheid van een kind verstrekt de organisatie op deze manier een beter toegankelijke dienstverlening.

Tafelvoetbal

Samen elk kind duurzaam veilig stellen, daar streeft JGCN naar in haar specialisme. De organisatie stelt hierbij al het nodige in werking om de veiligheid van elk kind te borgen, daar waar dit zonder deze inzet niet kan worden voorzien. Veiligheid wordt door middel van instrumenten getoetst en aan de hand van gerichte methoden kan hier op worden gehandeld. Met de invoer van de inloopspreekuren stelt de organisatie zich toegankelijker op en wordt de drempel verlaagd tot haar dienstverlening.

De inloopspreekuren zijn wekelijks op maandag en woensdag tussen 08:00 – 12:00, maar ook op dinsdag en donderdag tussen 13:30 – 17:00. Het kantoor van JGCN bevindt zich in Playa op Kaya Princes Marie 7. Voor het maken van een afspraak buiten de inloopspreekuren om of meer informatie kan contact op worden genomen via 715 7201 of info.jeugdzorgcn@jeugdzorgcn.com.