Nieuwe opticien en optometrist op Sint Eustatius

Sint Eustatius heeft vanaf 18 augustus een opticien en optometrist, Optica Class Sint Eustatius.

Optometrist

De heer Jose Javier Rodriquez, eigenaar van Optica Class Sint Eustatius, is gediplomeerd optometrist. Hij en zijn assistent zijn van 18 t/m 23 augustus op Sint Eustatius. Daarna komt hij eens in de twee weken naar het eiland voor consultaties en onderzoeken.

De heer Rodriquez heeft jarenlange ervaring bij onder meer oogarts De Palm en voormalig oogarts Ferwerda op CuraƧao. Daarna ging hij naar Bonaire waar hij reeds 8 jaar met succes Optica Class Bonaire runt en van waaruit hij ook zijn optometriewerkzaamheden verricht.

Optica Class Sint Eustatius is gevestigd aan de Theodore A.M. Pandt Road #12 in Oranjestad (nabij het vliegveld). Voorlopig is de opticien halve dagen open. Ze beginnen met een verzameling van 360 verschillende monturen. De collectie wordt maandelijks uitgebreid naar het inzicht van de specifieke smaken en wensen van de bevolking van Sint Eustatius.

In verband met COVID-19 is er een speciaal protocol opgesteld en goedgekeurd voor bezoekers van Optica Class Sint Eustatius. Een afspraak voor optometrie kan daarom (tot nader order) alleen telefonisch worden gemaakt via telefoonnummer 3180450.

ZJCN wil de heer Jose Javier Rodriquez bedanken voor zijn bereidheid om te starten op Sint Eustatius met Optica Class Sint Eustatius en wensen hem veel succes met alle activiteiten.