iLanders

Een unieke kans voor unieke mensen

iLanders zijn studenten en professionals met een Caribisch-Nederlandse achtergrond die momenteel buiten Caribisch Nederland wonen. iLanders staan open voor persoonlijke en professionele ontwikkeling, voelen zich thuis in de regio en willen graag een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van Bonaire, Sint Eustatius en Saba.

Ben jij een iLander?

Project iLanders biedt je een netwerkplatform dat je in contact brengt met andere iLanders en met de Rijksdienst Caribisch Nederland. iLanders houdt je op de hoogte over bestaande mogelijkheden en vacatures.

Op zoek naar een stageplek?

RCN is de schakel tussen tussen rijksoverheid in Europees en Caribisch Nederland. Of je nu geïnteresseerd bent in economie, veiligheid, sociale zaken, IT of juist communicatie en of je nu een MBO, HBO of WO studie volgt, RCN biedt unieke kansen voor jou!

Binnen een stageplek doe je nieuwe ervaring op, kun je jouw kennis direct inzetten en bouw je aan een professioneel netwerk. Je ontvangt gedurende de stageperiode een stagevergoeding, je krijgt huisvesting en wij betalen je vliegticket.

Interesse? Volg ons via LinkedIn en Facebook om op de hoogte te blijven van beschikbare stageplekken. Je kunt ook het iLander Stage formulier invullen en aangeven naar welke uitdaging jij op zoek bent. Als er mogelijkheden voor je zijn binnen RCN, hoor je direct van ons.

Op zoek naar een baan?

Kijk hier voor actuele vacatures binnen de Rijksdienst Caribisch Nederland. Als je iets tegenkomt dat je aanspreekt, reageer dan direct. Hou ook onze Facebook en LinkedIn pagina in de gaten voor nog meer interessante uitdagingen op Bonaire, Sint Eustatius en Saba! 

Meer informatie? Neem contact met ons op via info@rijksdienstcn.com