BerichtenboxCN: De digitale postbus voor overheidsdiensten in Caribisch Nederland op 1 juli gelanceerd

Op 1 juli 2024 is de app BerichtenboxCN gelanceerd. BerichtenboxCN is een app voor overheidsdiensten in Caribisch Nederland. Je ontvangt je berichten van de overheid snel en veilig en je hebt ze altijd bij de hand.

MijnCN Berichtenbox

De Belastingdienst Caribisch Nederland is de eerste dienst die gebruikt maakt van de app BerichtenboxCN. Je ontvangt berichten van de Belastingdienst snel in je digitale berichten box, je hebt de informatie altijd bij de hand en je kunt het gebruiken als naslag/archief. Ook als je niet het hele jaar in Caribisch Nederland woont, krijg je toch gewoon je berichten via de app. De planning is dat de BerichtenboxCN ook wordt uitgebreid met andere overheidsdiensten.

Eerst wordt gestart met berichten van de afdeling Heffing van de Belastingdienst en later volgt de afdeling Inning. Berichten die je ontvangt zijn onder andere uitnodiging om aangifte te doen, aanslagen, verzoek om betaling, betalingsherinnering, ontvangstbevestigingen, verzoeken voor additionele informatie, uitspraken op een bezwaar.

Hoe gebruik je de app BerichtenboxCN?

Om de BerichtenboxCN te downloaden heb je een MijnCN account (met eenmalige verificatie), je cribnummer en een smartphone of tablet nodig. De app is geschikt voor smartphones en tablets Android en IOS, waarbij ook rekening is gehouden met oudere versies van deze systemen.

Heb je nog geen MijnCN-account? Ga naar www.mijncn.nl om een account aan te maken en te verifiëren.
 
Meer informatie vind je op www.mijncn.nl.