Bezoek minister Mariëlle Paul aan Caribisch Nederland

Minister voor Primair en Voortgezet onderwijs Mariëlle Paul bezoekt Bonaire, Saba en Sint Eustatius van 30 januari tot en met 2 februari 2024. Het bezoek van de minister start op Sint Eustatius op 30 januari gevolgd door het bezoek aan Saba op 31 januari waarna de minister doorreist naar Bonaire ter afsluiting van haar bezoek in Caribisch Nederland.

Minister Mariëlle Paul

Op Sint Eustatius zal de minister de Derde Onderwijsagenda van Sint Eustatius ondertekenen, waarin onder meer scholen, het Expertise Centre Education Care (ECE), het openbaar lichaam Sint Eustatius en het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap afspreken hoe ze de komende jaren samenwerken aan het verder verbeteren van de onderwijskwaliteit. Daarnaast bezoekt ze de scholen en het Expertise Centre Education Care.

Op Saba zal de Minister het onderwijshuisvestingsconvenant ondertekenen. Ze bezoekt vervolgens de Sacred Heart School, de Saba Comprehensive School en het Expertise Centre Education Care (EC2).

Ter afsluiting van haar bezoek aan Caribisch Nederland bezoekt de Minister op Bonaire het Kolegio Emmy Schermer, Scholengemeenschap Bonaire, De Pelikaan, Kolegio San Bernardo, het onderwijsplatform en de kinderopvang Krèsh Bon Kuido.