Theatervoorstelling ‘De Schaamte Voorbij’ op 24 mei aanstaande

Tei p’abo organiseert de interactieve theatervoorstelling ‘De Schaamte Voorbij’ in samenwerking met storyteller Archell Thompson. De voorstelling gaat over het doorbreken van het gevoel van schaamte en is ontstaan aan de hand van waargebeurde situaties. Het interactieve optreden vindt plaats bij Jong Bonaire in een huiselijke setting en middels een herkenbaar rollenspel. In deze theatervorm wil tei p’abo de oorsprong laten zien van schaamte en hoe dit te doorbreken.

Archell Thompson en Jalisah Moniz

Archell Thompson komt oorspronkelijk uit Curaçao. Hij trad in februari op met ouders en kinderen van Bonaire in de theatervoorstelling ‘Show your talents’ en in november 2021 op met ‘Stop the beating’. Archell is inmiddels geen onbekend gezicht op Bonaire.

In theatervorm wil tei p’abo aandacht geven aan het doorbreken van schaamte om het thema beter zichtbaar en bespreekbaar te maken voor publiek. Samen met het publiek wordt er gezocht naar de oorzaak van schaamte, wordt er naar mogelijke oplossingen gezocht en biedt de voorstelling inspiratie aan bezoekers hoe met schaamte om te gaan.

De theatershow is gratis en vindt plaats op woensdag 24 mei om 18:00 bij Jong Bonaire. Wil je de voostelling bijwonen? Meld je aan via rcncommunicatie@rijksdienstCN.com.

Er is slechts ruimte voor 40 personen, dus wees er snel bij.