SZW nodigt gepensioneerden uit om langs te komen met ID-kaart

Gepensioneerden die in Caribisch Nederland wonen en AOV of AWW ontvangen worden door de RCN-unit Sociale Zaken en Werkgelegenheid (SZW) vriendelijk verzocht om in juli of augustus langs te komen bij het kantoor van SZW voor controle van in leven zijn. Het meenemen van een ID-kaart is voldoende voor deze controle, er hoeven geen andere documenten getoond te worden.

SZW

De openingstijden zijn voor deze controle uitgebreid. Gepensioneerden kunnen op maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 12.00 uur en in de middag tussen 13.00 en 15.00 uur zonder afspraak terecht op het kantoor van SZW op Bonaire, Saba en Sint Eustatius. 

SZW-medewerkers voeren in afstemming met instellingen voor wonen en dagbesteding de controles op locatie uit bij inwonende gepensioneerden. Ook voor gepensioneerden in Rincon (Bonaire) komt er in augustus een gelegenheid om zich daar te melden. De exacte datum en tijd wordt nog bekend gemaakt. 

Overige gepensioneerden die (fysiek) beperkt zijn of niet in staat zijn om tijdens de aangegeven controleperiode naar kantoor te komen, kunnen contact opnemen met SZW via telefoonnummer 715 8888 (Bonaire), 318 3376 (Sint Eustatius), 416 3804 (Saba) of een email sturen naar pensioen@rijksdienstcn.com om een afspraak te maken.