UNICEF: Kinderen en volwassenen tonen hun talent in interactieve theatershow

UNICEF Nederland organiseert op woensdag 1 februari om 6:00 uur pm een interactieve theatershow in Jong Bonaire. Ouders, verzorgers en hun kinderen treden samen op met een act naar keuze in de show genaamd Show Your Talent. Door ouders, verzorgers en kinderen samen te laten oefenen en optreden, wil de kinderrechtenorganisatie quality time aanmoedigen, een belangrijk element in de ontwikkeling van een kind.

Unicef - Show your talent

Show Your Talent is een interactieve theatershow onder regie van Archell Thompson, professioneel storyteller en theatermaker uit Curaçao. Een show waarin ouders, verzorgers en kinderen samen de gelegenheid krijgen om een act naar keuze te verzorgen binnen categorieën zoals muziek, dans, poëzie en toneel. Activiteiten die de gezinnen graag samendoen, worden nu op het podium gedeeld. De show is het vervolg op de mini-documentaires over quality time, gemaakt in samenwerking met gezinnen op Bonaire, St. Eustatius en Saba. Iedereen is van harte welkom om te komen kijken naar de Show Your Talent op woensdag 1 februari om 6.00 pm in Jong Bonaire.

Het belang van samen tijd doorbrengen met elkaar wordt door UNICEF Nederland een jaar lang onderstreept. Show Your Talent is onderdeel van een campagne die op 28 mei 2022, met de World Day of Play, is gestart en onlangs is opgevolgd door de mini-documentaires die via sociale media zijn gedeeld. Show Your Talent op Bonaire is het slotstuk van de campagne over quality time.

Samenwerking

De campagne is tot stand gekomen in een samenwerking met de Openbaar Lichamen van Bonaire, St. Eustatius en Saba en maakt onderdeel uit van het Caribisch Nederland programma van UNICEF dat door het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties mogelijk is gemaakt.