Nieuw pand P-Direkt officieel geopend

Vanaf november 2020 maakt P-Direkt gebruik van het nieuwe pand. Toch liet de officiƫle opening nog even op zich wachten vanwege de coronamaatregelen, maar ook om de laatste hand te kunnen leggen aan de werkzaamheden in het pand.

Nieuw gebouw van P-Direkt

Woensdag 8 september 2021 was het dan zover. Wnd. Gezaghebber, dhr. Reynold Oleana heeft samen met dhr.Edgar Heijmans (voormalig directeur P-Direkt) en mw. Marijke van den Broek (nieuw directeur P-Direkt) door het onthullen van het vestigingsbord het pand officieel geopend. Vervolgens konden aanwezigen in kleine groepen, onder begeleiding, het pand bezichtigen.

Opening van P-Direkt

P-Direkt is een overheidsorganisatie en verzorgt in Europees Nederland de salaris- en personeelsadministratie voor rijksambtenaren. Om ook tijdens de avonduren voor rijksambtenaren in Nederland goed bereikbaar te zijn, werd er in 2015 een vestiging op Bonaire geopend. Door het tijdsverschil kan Bonaire de dienstverlening in de lucht houden. Indien men na 17.00 uur Europese tijd een vraag heeft over personeelszaken of als men iets wil regelen in het P-Direkt portaal, dan krijgt men een collega op Bonaire aan de lijn.

Voor P-Direkt werken nu 25 medewerkers op Bonaire, zij zijn verdeeld over twee teams. Alle medewerkers zijn lokaal opgeleid via de Scholengemeenschap Bonaire.